JobNu lukker for tilmeldinger om

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

JOB NU KARRIERE DESIGN PROGRAM

– ER ÅBEN FOR TILMELDINGER
På blot 6 uger lærer du at mestre de præcise metoder til hurtigt og effektivt at lande det job du matcher bedst.
JobNu sætter turbo på din proces og får dig i mål – uanset om du er ledig eller vil skifte dit nuværende job.

Jeg vil elske at have dig med for jeg ved hvor stor forskel programmet gør for din evne til at skaffe dig det job du elsker. Og jeg ved du rykker totalt igennem på resultater, når du er en del vores superinnovative jobsøgningscommunity.

DETTE FÅR DU PÅ JOBNU PROGRAMMET
 • Klarhed over de jobtyper, der giver dig mest glæde, formål og livsværdi – og hvilke du helt skal undgå
 • Formidle dine styrker så overbevisende, at virksomheden tydeligt ser, hvordan du skaber værdi fra dag 1
 • Afdække præcist hvad en virksomhed har brug for – og hvordan du kan levere det til dem
 • Skaffe dig præcis den erfaring der gør dig allermest attraktiv til at komme i job nu
 • De konkrete spørgsmål du skal stille, så virksomheden bare må se dig til en uddybende samtale
 • Skræddersyet oversigt over, hvilke netværk du får mest ud af at være i dialog med
 • Være i dialog med masser af potentielle arbejdsgivere over længere tid med glæde og lethed
 • Janett som guide LIVE 3 x om ugen igennem 6 uger støtter dig i en kærlig og effektiv proces
 • Et fuldstændig fænomenalt støttende netværk af ligesindede kvinder, der fortsætter længe efter programmet slutter
JOBNU ER FOR DIG DER:
 • ikke får nok jobsamtaler eller kundemøder
 • vil væk fra dit nuværende job og hen mod et job, der nærer dig som menneske
 • er stuck i et job, der ligger langt fra din oprindelige plan og drøm
 • planlægger at kombinere din karriere med flere jobs og evt. deltid
 • er sprunget ud som solo-selvstændig eller freelancer i en tidlig fase
 • ved du rykker igennem, når du får intensiv støtte og guidance over længere tid
 • vil tage styring over din karriere og gøre en forskel i et meningsfyldt job
 • vil rykke massivt på kort tid og lære masser af nye redskaber der med garanti flytter dig
 • vil træne dit mod, gøre dig fri af begrænsninger og gøre en positiv forskel for andre (i det rigtige job og ikke et hvor du lader dig nøje med mindre end det du er i stand til)
SÅDAN GØR VI DET
 • Intensiv coaching igennem 6 uger
 • Personligt opstartsmøde
 • Individuelle sessions omkring din proces
 • 6 moduler – vi arbejder både individuelt og fælles
 • Online LIVE gruppesessions 3 dage om ugen
 • Daglige tjek-ins der garanterer dig resultater på kort tid
 • Netværk af ambitiøse og generøse co-creators
 • Alle undervisningsmaterialer og øvelser på mail
 • Livstidsadgang til alt materiale der fornys 2 gange årligt
 • Bonusmodul du får adgang til med det samme du tilmelder dig
 • Et community der cocreater og støtter længe efter programmet er slut
DU SKAL HAVE DET JOB DU ELSKER
Jeg har lavet Job Nu programmet, fordi der er SÅ meget talentmasse i kvinder og mødre vi som samfund går glip af. Kvinder skal tilpasse sig et arbejdsmarked, der er for rigidt, for tungt og for vanebaseret.

Vi skal have sat den enorme feminine talentmasse i spil. Og vi skal gøre det på vores egne præmisser.

Der skal være plads til både ambition og balance. Til handlekraft og sårbarhed, til action og det fint sansende – til roen. Det kræver, at vi tør stå stærkt i vores egne behov, i vores grænser, talenter og styrker.

Ofte opdager vi dem bedst i samspil med andre. Det gør jeg selv, og hvis du stadig læser med, gætter jeg på, du har det ligesom mig.

Dette program tager hånd om både det sårbare og det handlekraftige i dig, og ser dem som solide byggesten i den helhed, kvinder balancerer deres liv og karriere ud fra.

JOBNU INTENSIV – DE 6 MODULER

JobNu er opdelt i 6 træningsmoduler.
Alle undervisningsmaterialer herunder videoer og opgaver finder du på din online JobNu studieportal.

DETTE LÆRER DU I HVERT MODUL

I Modul 1 opdager du og sætter ord på, hvordan dit ideelle job ser ud. Du afdækker dine dybestliggende livsværdier, og du opdager og italesætter dine største styrker. Dette modul lægger et solidt fundament for at du får en helt naturlig lyst til at tage en masse action og nå i mål med dine ambitioner.

Programmet er designet ud fra Radical Transparency, dvs. vi arbejder med en udpræget grad af åbenhed, gennemsigtighed og tillid. Du vil få klarhed, indsigter og opdage sider af dig selv og dit talent, du ikke anede fandtes. Altsammen hurtigt, effektivt og i et kærligt og konstruktivt samspil med os andre.

JobNu er designet til at få dig i daglig high action mode fra Dag 1. Vi mødes LIVE 3 dage i ugen, så du får et unikt support og follow-up system i gruppen, som gør, at du automatisk kommer op i gear på en let og legende måde. Du bliver guidet step by step hele vejen. Selvom processen er intensiv, vil du nyde den – every step of the way!

I Modul 2 omformer vi dine værdier og styrker til handlinger, der skaber reel værdi for en virksomhed eller organisation.
Vi dykker ned i storytelling og du lærer at knytte effektive historier til alle dine resultater. Med historier skaber du billeder hos din modtager, der gør dem nysgerrige på at høre mere om det, du leverer.

Du bliver klædt på til at stå frem og præsentere dine styrker skarpt og konkret i alle situationer, hvor du føler, du skal “sælge” dit talent. Dette uanset om det er opkald, opfølgning, jobsamtaler, præsentationer, uformelle møder, netværkssituationer el lign.

Du opdager, at du står stærkt, fordi du har gjort det solide arbejde med at forberede historier, du kan trække på i situationer, hvor du bliver vurderet. Du føler dig tryg og stærk i din performance, og kan svare på alle tænkelige spørgsmål fra virksomheder og kunder.

I Modul 3 lærer du din indre researcher at kende. Med en forskers undersøgende approach afdækker du systematisk virksomhedens udfordringer og vigtigste behov. Modul 1 og 2 har givet dig et solidt indre kompas at holde dine kompetencer op imod virksomhedens vilkår og hverdag.

Du afdækker virksomhedens opslag grundigt og vælger aktivt til og fra mht hvilke stillinger du reelt har lyst til at søge. Du lære at stille åbne og nysgerrige spørgsmål til de ønsker virksomheden afslører i stillingsopslaget, og du bliver skarp til at grave informationer frem, du kun får adgang til i en personlig dialog.

Uanset om du søger job, bejler til en kunde du beundrer og gerne vil arbejde for, eller du går målrettet efter at lande funding til dit projekt – så er det nu, du systematisk lærer at afdække de helt konkrete problemer/udfordringer, du kan hjælpe med at løse.

I Modul 4 har du fået alle de cutting edge innovative værktøjer du skal bruge for at skrive ansøgninger eller salgsdialog materialer, der rammer virksomheden med præcision og virkelig får dem til at spærre øjene op for hvad du står for og leverer.

Du træner nu masser af nyskabende og kreative måder at præsenterer dit materiale på og du tager aktivt kontakt til et væld af virksomheder.

Du lærer at se virksomheder og kunder som de vigtigste relationer, og være i meningsfuld dialog med dem over længere tid. Det tager ofte mange samtaler, før din kunde eller virksomhed er klar til at sige ja tak. Denne proces kan ikke forceres – kun mestres med vedholdenhed og elegance.

Når de er klar til at købe dig, din arbejdskraft eller dit produkt, har du i dette modul lært lette og effektive metoder til at vise din værdi løbende og over lang tid. Derfor står du helt naturligt forrest i køen når nye jobs, projekter og opgaver skal besættes.

Modul 5 er du klar til at gå ud i verden med dit bidrag og dine værdier. Du opdager, at det er let at møde nye mennesker, når du er stolt af dit arbejde, og det du kan tilbyde.

Hvis du – som jeg – hader ordet “networking”, vil du elske dette modul. Du lærer en nem metode til at vælge netop de events, grupper og netværk, hvor du passer bedst ind – og helt undgå dem, din vibe og dine værdier ikke matcher.

Vi har en fest med at dele oplevelserne med hinanden, og du vil opdage, at du nu begynder at mestre kunsten at netværke på et helt nyt og langt mere effektivt niveau.

Du tiltrækker let de rigtige mennesker, fordi din hensigt er at komme fra et velforberedt, fun-loving og open-hearted sted i dig selv.

I Modul 6 bringer vi alle ovenstående moduler sammen og systematiserer dine aktiviteter, opfølgninger og samtaler på en let og overskuelig måde. Måden du organiserer og planlægger dine aktiviteter på er afgørende for, hvor hurtigt de manifesterer sig i dit liv.

Du beslutter, hvad du vil prioritere først – og ikke mindst – hvad du giver slip på, fordi der ingen energi er på det. Du siger endegyldigt farvel til den indre: “jeg bør også x og y”.

Du kommer til at lege med et fedt visuelt planlægningsværktøj, som skønne kvinder på tidligere hold har testet og godkendt, så du kan komme i gang med det samme.

Du fortsætter i din supportgruppe, efter programmet er slut. Nu tager du og de andre for alvor action med en fælles værktøjskasse, og I ser hinanden blomstre, stå tydeligt frem og nå jeres mål med glæde og lethed.

VENT – DU FÅR MERE
Ved tilmelding får du med det samme adgang til
bonusmodulet om MOD & MINDSET
I bonusmodulet lærer du at træne dit MOD på den kvindelige måde, så du står stærkt og solidt i alle situationer hvor du er ude af din comfortzone (som jo er der hvor al vækst og læring sker).

Allerede før programmet starter lærer du i dette modul, hvilke steps du skal tage hen mod at udvikle modige vaner, der blidt og stærkt skubber dig i den retning du drømmer om.

Hvad gør du konkret når du ryger ned over gentagne afslag, nul respons på ansøgninger eller for få samtaler. Du lærer hvordan du bedst rækker ud og får hurtig sparring, når du rammer overspringshandlinger og regulær stagnation.

Du bliver inspireret til at tænke nyt og ud-af-boksen af den store videosamling, fyldt med inspiration fra de bedste og mest innovative tænkere verden byder på.

PLANLÆGNING AF JOBNU PROGRAMMET
Tilmelding er åben til og med fredag d. 30. september kl 21:00
JobNu er LIVE i 6 uger fra 1. oktober til – 16. november 2018 (uge 42 er undervisningsfri)
Modulerne frigives enkeltvis på din online JobNu studieportal hver mandag i de 6 uger.
Når programmet er slut har du adgang til alle træningsmaterialer for livstid.

DET HAR VI FÅET UD AF JOBNU PROGRAMMET

Sine Andersen

Iværksætter, Proces Facilitator & Mor, Deep Democracy

Jeg ville anbefale JobNu til alle jobsøgende kvinder og til selvstændige. Til folk, der er gået i stå i jobsøgning/at få selvstændig virksomhed til at køre. Og som en god måde at starte igen efter barsel (det er jo det, jeg har gjort).
et godt skub at få videre til mere handling og til at komme i flow. Og det er for mig at se en stor del af værdien ved dette program – at man får handlet mere og kommer mere i flow, at man ikke bare sidder og tænker rundt og rundt …
Har flyttet mig ift. at handle mere og handle “lettere”.

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Jeg ville anbefale JobNu til alle jobsøgende kvinder og til selvstændige. Til folk, der er gået i stå i jobsøgning/at få selvstændig virksomhed til at køre. Og som en god måde at starte igen efter barsel (det er jo det, jeg har gjort).
et godt skub at få videre til mere handling og til at komme i flow. Og det er for mig at se en stor del af værdien ved dette program – at man får handlet mere og kommer mere i flow, at man ikke bare sidder og tænker rundt og rundt …
Har flyttet mig ift. at handle mere og handle “lettere”

Sine Andersen

Iværksætter, Proces Facilitator & Mor, Deep Democracy

Det har været enormt givende og en stor tryghed for mig at være med i JobNu, at have mulighed for at få råd, når man har haft brug for det. Samtidig har det også været fedt at man har haft nogle ind over ens proces – det har været med til at bevare optimismen.
Livesessions var det allerfedeste. Det var givende at kunne følge mere med i de andres forløb også – og få indblik i deres tanker. Og ikke mindst få lov at dele egne tanker og få direkte respons. Specielt i forhold til at kontakte virksomheden og deltage i events, har jeg fået stort udbytte. Jeg føler virkelig, at jeg er blevet meget modigere og har fået blik for, hvordan jeg kan udnytte min lyst til at møde menneske, som en del af min jobsøgning. Alle der søger jobs skal tage JobNu programmet!!!
Line Gullach

Nyuddannet, statskundskab

Jeg har følt mig meget heldig på JobNu. Det har været et stort privilegie at have en coach, der tager udgangspunkt i ens individuelle situation, og det har gjort en stor forskel i min dagligdag. Jeg er blevet i stand til at tage hånd om min egen situation og meget konkret gøre noget for at ændre på det, jeg gerne vil ændre på. Dermed er jeg i proces hele tiden, og den handlingslammelse og hjælpeløshed man ellers kan føle som arbejdsløs findes ikke rigtig mere. Og hvis den af og til popper frem, så ved jeg, hvad jeg kan gøre, for at ændre på det.
Sara Marie Dynesen

Journalist & Mor til 2

Elskede Job Nu programmet – lidt grænseoverskridende i starten, men er kommet til at holde mega meget af det. Både at jeg selv skal formulere og afklare hvor jeg er, samt få inspiration og socialt nærvær i forhold til at se og læse de andres. ELSKER LIVE SESSIONS!!!!! Så vidunderligt med daglig inspiration, sparring, interaktion. Giver energi og glæde. Motiveret til at holde ved – forblive inspireret og aktiv. Er vild med microaction konceptet! Dine opfordringer til at ting ikke skal være perfekte er en stor hjælp til at komme ud over rampen! Gruppesessions var så fede! Kan sagtens finde på at gå tilbage og se nogle af dem igen for inspiration fremadrettet.
Sofie Rasmussen

Projektleder & Facilitator

Jeg har allerde anbefalet JobNu til tre/fire af mine arbejdsløse/uafklarede venner, som jeg er sikker på kan få meget ud af Janetts tilgang til at have sig selv med, eller faktisk forrest, i processen. Alle der har brug for at få mod til at bruge deres talenter på en mere tilfredsstillende måde. Jeg synes at hele gennemsigtighedsprincippet er super givende. Jeg har fået ro i maven til jobsamtaler og er meget bedre til at håndtere afslag. Nu tror jeg på at mine behov ift arbejdspladsen også er vigtige, og at jeg har en værdi, som jeg godt kan “forhandle” med på jobmarkedet.
Iben Moerner Jensen

Journalist & Mor

JobNu har været som en kæmpe ressource. Jeg har været meget begejstret for vores daglige LIVE-sessions, som er meget mere forpligtende. Når man selv er på, opper man sig lidt mere.

Tankevækkende og givende. Ærlige og indsigtsfulde – og med velmente spark i bagen. Har altid følt, at jeg blev hørt og at der var tid til mig. Super fedt og lærerigt forløb. Det har været en effektiv måde at lære hinanden at kende, se hinandens sårbarheder og blokeringer og opleve at de ikke nødvendigvis er så forskellige fra ens egne.

Marlene Vibe Utzon

Freelance Filmklipper & Mor

Det var rigtig fedt at kunne sætte ord på mine styrker og få afklaret mine værdier i fht. hvilket job, jeg skulle gå efter. JobNu var en øjenåbner, der gjorde mig mere klar i spyttet i fht. hvad og vil og hvorfor.
Modul 2 kunne jeg især bruge til at skrive en målrettet ansøgning med fokus på hvordan jeg kan bidrage. Det var fedt at se konkrete eksempler på ansøgninger.
Det var en kæmpe værdi at have direkte adgang til dig. Det gav et boost, og jeg fik også vendt nogle svære situationer og blev mere afklaret. JobNu er for alle der er gået kold i jobsøgningsprocessen og virkelig har brug for et boost og en anderledes måde at gå til tingene på.
Kristine Dalgas

Cand.merc & Mor til 2

Jeg er mega imponeret over din energi og din begejstring over det du laver på JobNu! Det er fedt at mærke og det smitter. Jeg synes virkelig, at du har rykket os allesammen og givet os mange værktøjer til at tænke anderledes. Det gik op for mig at jeg faktisk ikke var helt klar over, hvor jeg gerne vil hen i min karriere. Jeg glæder mig til at gøre brug af alle de værktøjer du har delt i gruppen og til at lade mig inspirere af de seje kvinder, der allerede er rykket for vildt på kaffemøder, kontakter og events. Det er mega fedt!
Kombinationen af de værktøjer og indsigter du har delt og det at være en del af et netværk med andre kvinder, der står med nogle af de samme udfordringer som én selv, har tilført en fed synergi! Det løft det giver igennem energi og inspiration. Ikke mindst takket være dig og den måde du har skabt interaktion i gruppen. Der har fra start været en følelse af åbenhed og plads til at være sig selv. Ikke noget præstationsræs eller spidse albuer – bare super seje kvinder, der gerne vil lære af hinanden og løfte hinanden. Jeg har været virkelig glad for at være en del af det og jeg glæder mig til at fortsat at være med.
Ida Buhl Jensen

cand.merc.

Job Nu lukker for tilmeldinger d. 30. september kl. 21:00
OM JANETT LAUMAND

Jeg underviser dig, der er højtuddannet i, hvordan du sætter ord på dine talenter, så du kan skabe den karriere du drømmer om.

Min hensigt er at støtte dig til at udtrykke dig med fuld integritet, så du kan gøre en positiv forskel i verden i det job du er født til at være i.

Jeg har arbejdet som karriererådgiver de sidste 10 år, og er vært på Janett TV – professionelt produceret Youtube TV, der hveranden onsdag inspirerer til at få en karriere du elsker.

Min baggrund er en cand.ling.merc i international marketing & kommunikation fra CBS. Jeg elsker al formidling og har arbejdet med international marketing i flere højteknologiske virksomheder.

Mit livsmål er at skabe en forretning fra hjertet og udvikle produkter der løfter mennesker og gør verden til et bedre sted for os alle.

Job Nu lukker for tilmeldinger d. 30. september kl. 21:00

BRUG FOR MERE INFO?

Skriv til mig eller tjek de mest stillede spørgsmål til programmet ud.

ALT DETTE FÅR DU FOR DIN INVESTERING

Det er vigtigt du ser hvor helt utroligt meget værdi du får ud af denne investering.

R

Online Live Sessions 3 dage om ugen i 6 uger

Janett er din underviser live hver uge. Du får intensiv top professionel karriere og livscoaching til at bygge dig op til et niveau du aldrig har været på før.

Værdi 14.500 DKK

R

6 træningsmoduler

De 6 moduler indeholder opgaver til hver dag i ugen. Du bygges op indefra og ud og du står stærkt, attraktivt og som dig selv i en stærkt konkurrencepræget verden klædt på med de mest innovative metoder der findes.

Værdi 9.000 DKK

R

Personlige samtaler med Janett

Du går i dybden og får sparring når du har behov – fx. før en vigtig jobsamtale, indsigt i hvad der holder dig tilbage, kærlig sparring på dit mod og meget mere.

Værdi 5.000 DKK

R

Bonusmodul Masterclass

Dette modul modtager du som det første når du tilmelder dig og det bygger dig op til at blive et powerhouse af action over de næste par måneder.

Værdi 1.500 DKK

R

Dedikerede gæsteundervisere

Du møder flere gæsteundervisere på JobNu, som er blandt de bedste eksperter indenfor deres specifikke område.

Værdi 4.000 DKK

R

Community Support - netværk af ligesindede

Ord slår ikke til når et community som vores skal beskrives. 6 måneder efter 1. JobNu program hjælper deltagerne stadig hinanden (når de har fri fra job, altså) og ses til alt fra business events til spa og hygge.

Værdi: uvurderligt!

Total JobNu værdi 34.000 DKK

Din JobNu Investering kun 6.450 DKK

(Du kan betale i 6 månedlige rater af kun 995 DKK)

TOP FAQ – OG DE FEDE JOBS DER LANDES
Hvor meget tid skal jeg sætte af til programmet?
Uanset om du er i den helt aktive ende, eller du tager det mere roligt, så kan du forvente at bruge ca. 10 timer om ugen på programmet.

Der er udviklet korte og supereffektive daglige opgaver til hvert modul. Du får opgaven sendt hver dag, og vi gennemgår den live i vores daglige sessions.

Du vurderer selv om du er med i alle sessions, eller blot ser optagelsen på et andet tidspunkt. Hvis du ikke når at lave opgaven, får du masser af inspiration af at se, hvordan de andre deltagere går til opgaven. Du lærer altså hele tiden –  uanset hvor aktiv du er.

Når programmet er gennemført, har du fuldt overblik over alle moduler og alle de opgaver, vi har gennemgået. Så du har dermed alt samlet i en stor bank af ressourcer, du kan plukke fra til alle dine fremtidige salgs- eller jobsøgningssituationer.

Jo mere du investerer af din tid og dit engagement i programmet – jo mere får du ud af det.

Hvad nu hvis tidspunktet for livesessions gør jeg ikke kan deltage?
Jeg optager alle livesessions og lægger dem ud i gruppen. Selvom du ikke er med en gang eller to kan du bare se dem efterfølgende. De individuelle sessions planlægger du efter dine egne behov i vores interne booking system. Nogle har brug for mange individuelle sessions, andre har ikke brug for så mange. Det fordeles ret flydende og fleksibelt mellem alle.
Hvad kræver det af tekniske færdigheder?
Programmet er 100% online. Vi bruger forskellige plugins, som du får besked om, når du tilmelder dig programmet. Du får en enkel og udførlig instruktion i, hvordan du kommer nemt igang.
Er Job Nu relevant for mig hvis jeg er iværksætter?
Hvis du er i en tidlig startup-fase som solopreneur, hvor du stadig ikke er 100% afklaret på kunder og produkter, eller du ligger i krydsfeltet mellem selvstændig, freelancer, projektansat, passer du godt til programmet. Planlægger du en semi-selvstændig karriere med flere samtidige jobs, vil du også finde programmet inspirerende. Programmet er effektivt for nystartede som Sine nedenfor, der ønsker at sætte turbo på salgsaktiviteter og nå ud til flere kunder på en systematisk måde.
Hvad nu hvis jeg er usikker på om Job Nu passer til mig?
For at alle deltagere får den allerbedste og mest produktive proces, gør jeg mig umage med at sammensætte grupperne, så der er max synergi og fede vibes mellem deltagerne. Når du er deltager på mine programmer, vil du opdage, at alle deltagere er super committet til deres egen proces, såvel som indstillet på at bidrage til gruppen som helhed. Vi er både ambitiøse og generøse.
Hvis du vil tjekke vores community ud inden du dedikerer din tid til et intensivt co-creation program, kan du helt uforpligtende joine vores online gruppe og snuse til viben her:
Pris og betalingsmuligheder

Prisen for hele Job Nu programmet er 6.450 DKK. Når du har betalt er pladsen din.
Vælger du ratebetaling i 6 måneder á 995,- DKK er pladsen din når 1. ratebetaling er modtaget.

Job Nu lukker for tilmeldinger d. 30. september kl. 21:00

© 2019 LOVE & GROWTH ACADEMY          HANDELSBETINGELSER

BUILD A CAREER OR A BUSINESS YOU LOVE

Let me show you how to create a career on your terms. Where you make a significant contribution every day and create a positive impact in the world.

Join my "LOVE YOUR CAREER 23 DAY CHALLENGE" for FREE and get inspiration every single day!

You're in! The action guide will land in your inbox in seconds.

DEN BEDSTE BROWSER

JobNu er den allerbedste oplevelse for dig, når du bruger Chrome Browser på din MAC eller PC. 

You're in! The action guide will land in your inbox in seconds.

X