HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Der findes en løsning på alt.

Driller din zoom app? Har du fået slettet din faktura og har brug for en ny? Eller måske har du spørgsmål til månedstemaer, LIVE calls eller opgaver? Du kan få hjælp og sparring til det hele.

Har du spørgsmål, du ikke får besvaret her på siden, så skriv til mig eller et teammedlem på support@janettlaumand.com. Kontortid er alle hverdage 9-15. Skriver du uden for kontortid vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

TEKNISK HJÆLP

Jeg kan ikke få lyd på min Zoom app

Tjek at du har downloadet Zoom App til hhv. MAC eller PC. Ser du LIVE sessions via din mobil skal du hente og installere Zoom App via Google Play til Android eller via Appstore til Iphone/Ipad.
Zoom er mest stabil når du bruger den installerede app.

Hvis du ikke har lyd på så tjek lydstatus i selve din Zoom app. Lydindstillinger finder du i nederste venstre hjørne, hvis du ser Zoom i fuld skærm.

Video virker ikke på min Zoom app

Hvis du ikke har videobillede på, så tjek om dit video ikon er slået fra. Nogle gange er Zoom indstillet til “Off” når du lige har installeret. Det er kun første gang den er slået automatisk fra. Videoindstillinger finder du i nederste venstre hjørne, hvis du ser Zoom i fuld skærm.

Siderne vises forkert - hvad gør jeg galt?

Jeg anbefaler du bruger Google Chrome som din standard browser når du logger ind på Karrieredesignakademiet. Programmet er optimalt designet til at passe til både PC og MAC og her er Chrome den bedste browser.

Hvis du logger ind via mobil, får du ikke din fulde oplevelse af programmet.
Dine øjne vil takke dig for at logge på fra en større skærm end den lille mobilvisning.

Hvordan tilføjer jeg en booket session til min Google kalender?

Bare følg anvisningen lige efter du har valgt en booking. Du kan vælge mellem flere kalender typer.

Hvordan sletter jeg en booking fra Mine Sessioner?

Husk at allerede bookede sessions skal annulleres inden 24 timer før den planlagte session.

Hvor længe har jeg adgang til programmet?

Så længe du er medlem af Karrieredesignakademiet har du fuld adgang til alle materialer der findes i programmet. Melder du dig ud mister du medlemsadgangen ved udgangen af en måned og har dermed ikke længere adgang til materialerne.

Du er velkommen til at benytte alle materialer i din fulde betalte medlemsperiode.

Du skal være opmærksom på klausulen om Fair Use i afsnittet om forretningsbetingelser. Opdager systemet at du downloader alle materialer på én gang når du netop har tilmeldt dig, kan dit medlemsskab blive suspenderet uden forudgående varsel. Dette er sat op automatisk for at sikre os begge mod snyd og unfair use af opretshav og materialerettigheder.

Hvornår bliver min næste abonnementsbetaling trukket?

Du bliver faktureret den samme dag i hver måned (d. 2. i en måned, hvis du tilmeldte dig d. 2. osv.). Du kan se hvornår din næste abonnementsbetaling bliver trukket på Min konto.

Hvor finder jeg min faktura eller mine abonnementsbetalinger?

Du finder alle registrerede data om dig i menupunktet Min konto.

BUILD A CAREER OR A BUSINESS YOU LOVE

Let me show you how to create a career on your terms. Where you make a significant contribution every day and create a positive impact in the world.

Join my "LOVE YOUR CAREER 23 DAY CHALLENGE" for FREE and get inspiration every single day!

You're in! The action guide will land in your inbox in seconds.

DEN BEDSTE BROWSER

JobNu er den allerbedste oplevelse for dig, når du bruger Chrome Browser på din MAC eller PC. 

You're in! The action guide will land in your inbox in seconds.

X