6 vaner der ændrer din tænkning

TAG DET FØRSTE SKRIDT

Du finder vejen mens du går den. Klarhed finder du mens du handler og tillader dig selv at mærke alt det dine nye handlinger gør ved dig.

Du finder aldrig klarhed når du overtænker og derfor er KarriereDesign Akademiet designet til at ændre din tænkning som det allerførste.

Nedenfor finder du et udvalg af video ressourcer fra kloge og indsigtsfulde mennesker du kan hygge dig med at se indimellem vores mange sessions.

Vulnerability is the Birthplace of Creativity, Innovation & Change.
– BRENE BROWN
RET DIT FOKUS MOD AT LYKKES
Hvor hurtigt du når dine mål hænger sammen med, hvor effektivt du sætter alle dine aktiviteter i system. Overskueligt, sjovt og nemt. I denne sektion lærer du en nem metode til at organisere alle dine møder, dine events og hvordan du let følger op løbende på vigtige relationer, du gerne vil vedligeholde over en længere periode.

Vi arbejder med mantraet: PROGRESS NOT PERFECTION. Og det betyder at du igen og igen vil høre mig sige til dig: sluk for overtænkeren og bare gør det.

SLUK FOR ALLE DISTRAKTIONER 📵

Det er SUPERVIGTIGT at fjerne alt hvad der distraherer og fjerner dit fokus når du vil opnå resultater og gå efter din drøm. Det værste du kan udsætte din hjerne for er konstante mikroafbrydelser, som fx. de små røde notifikationer på Facebook.

Hvorfor, tænker du måske?

Fordi, hvis du er et piv-nysgerrigt menneske som jeg, er det næsten umuligt ikke at reagere og liiiige se, hvad en eller anden skriver.

Som regel er det ikke hverken vigtigt, akut eller relevant lige her og nu.

Og problemet er at du ryger ud af det fokus du lige havde og du bliver langsom, forvirret og glemsom af det.

Ryger du alligevel i flere timer dagligt, så anbefaler jeg at du installerer app’en Freedom og tager en tvungen pause ved at blokere dig selv fra din surf uvane. Køber du Premium udgaven kan du blokere dig selv fra både Mobil og Laptop. (Tro mig, det er nogengange nødvendigt for at stoppe dig selv!)

Du vil elske det når først du er igang.

 • Fjern Facebook og Messenger apps fra din mobil.
  Jo, de beskeder du får den vej kan sagtens vente nogle timer med at blive besvaret. Fortæl dine kontakter, hvad den bedste måde at nå dig er, fx: 
  “Skriv til mig på info@janettlaumand.com. Jeg læser alle mine mails 2 gange om dagen og du kan være helt sikker på jeg svarer din besked personligt.”
 • Overvej en Instagram pause. Med mindre du har 10.000 followers og en strategi der hedder: 3 posts pr dag, løbende call-to-action kampagner inkl. de 30 mest relevante hashtags, får du meget lidt ud af at være dagligt tilstede på Instagram. Facebook og Instagram er generelt to tidsrøvere, hvor du udsættes for irrelevante annoncer når du scroller. Du spilder værdifuld tid – bedre at meditere eller gå en tur, når scroll-fingeren rykker på sig.

FREMSKRIDT – IKKE FEJLFRIT 🎓

KarriereDesign Akademiet er dit frirum og dit øverum, hvor du nysgerrig kigger på dine egne vaner og mønstre. Det er IKKE meningen at du laver alle opgaver perfekt og til lutter 12-taller. Til sidst i opgaven står hvor meget tid du skal bruge på opgaven – som regel mellem 20-35 minutter. Det er vigtigt du gør hvad du kan for at holde dig inden for denne tidsramme. Formålet med opgaverne er, at du træner dig selv op til at være i en mere udvidet bevidsthedstilstand, hvor stort set alt kan lade sig gøre og alt fylder dig op og inspirerer dig til at handle i balance og flow.  ⚖️ ☯️

Hvis du er som jeg, vil din indre perfektionista sikkert synes det er noget stramt ikke at kunne levere 100% i hver opgave du modtager. Men her skal du stole på min erfaring og på selve programmets design. Det er de mange nysgerrige blikke du ser dig selv med fra tusinde nye vinkler, der gør at du langsomt vågner og step by step ændrer din måde at være i verden på. Igen, KarriereDesign Akademiet er ikke et quick fix – det er den vedvarende venden tilbage til dig selv, så du kan blive ENDNU MERE af det du allerede er. Modig, handlekraftig, kreativ, innovativ, skarp, generøs, indsigtsfuld – fortsæt selv med alt det du ved du også er.

BITTESMÅ BABY STEPS – HVER DAG  👣 👣

Du vil høre mig sige igen og igen: Vi arbejder med det der er. Dvs. hvis du har syge børn, du føler dig lidt småsløj (ikke fuld blown influenza, for så er du selvfølgelig offline), du har sovet dårligt, du ikke har fået makeup eller hår til at spille, du har ikke fået lavet dagens opgave, du har ikke lyst til at lave dagens opgave, du synes alt er øv….. fortsæt selv listen.

Kort sagt – uanset hvad – så er du i stand til at skabe en lille bitte smule fremgang hver dag.

Og vi arbejder med netop dette. At holde møde op for dig selv igen og igen under det lette og det svære, under optur og nedtur (og nedture varer ikke særligt længe i vores community, for det er alt for svært at “blive i den” når så mange kærlige og gavmilde mennesker deler ud af hep, high fives og best practice.)

Derfor skal du committe dig til at få små ting til at ske for dig selv hver dag, fx.:

 • Sende den mail du tænker på
 • Bede om den sparring du drømmer om
 • Række ud efter den kontaktpersons, kontaktperson, du ikke er helt sikker på om vedkommende vil ud med.

Og grunden til det er at MAGI og MULIGHEDER altid opstår i det uventede. I de tilfældige møder, mails og henvendelser.

Du vil se, at du kan skabe de vildeste resultater med de mindste bittesmå steps.

FORSKERENS ÅBNE MINDSET 👩‍🔬

Som veluddannet vidensmedarbejder er du topuddannet i kritisk tækning, perfektion og fejlfinderi. Det er det mindset vi belønnes for på de videregående uddannelser.

Problemet opstår, når vi rammer arbejdsmarkedet og vi opdager at det perfekte ikke findes.

Farveller perfektion.

Goddag kaos og tilfældigheder?

 • Produkter lanceres og de sælger godt og de sælger skidt.
 • Projekter iværksættes og de lykkes og lykkes ikke.
 • Politiske vinder blæser den ene vej med midler og du er i job, og året efter blæser de den modsatte vej, og du er opsagt.

Ja, det ser tilfældigt og kaotisk ud, men det er det langtfra.

Karrieredesign er en genre du kan lære at mestre. Du skal blot iføre dig et nyt mindset.

Og det er essensen af KarriereDesign Akademiets formål:

Ifør dig et forsker mindset – med åbenhed, nysgerrighed, med ydmyghed.

Ud og researche. Spørge ind til. Udforske, undersøge og eksperimentere.

Sende kiksede mails. Ringe op på kiksede måder, hvor det 12-tal du plejede at levere synes meget langt væk.

Det er kunst du kan oparbejde at tåle at fejle, fucke up og få nul respons.

At blive ignoreret, overset og usynliggjort.

Og rejse dig op efter morgenkaffen og gøre det igen, på en lidt ny, på en lidt mere innovativ måde og se om det mon er denne gang det lykkes. 🤓👩‍🔬🔬🤔

Vejen til succes er brolagt med fejlslagne forsøg udført at modige forskere.

Og du er en af dem! ✌️

HVAD VILLE JEG GØRE I DAG HVIS JEG TURDE? 💪💗

I løbet af dette program arbejder vi hver dag med at blive stadigt mere modige. MOD = Courage. Som i Coeur Det franske ord for HJERTE.  💝 Hjertet ved altid hvad det vil og det er tusinde gange stærkere end hjernen. Så husk på det næste gang du går op i hovedet af skræk, når dit hjerte siger: Let’s Go Girl! You Got this!

Meeen det er ikke kun fordi vi er Courage Warrior Women. Det er faktisk også fordi at når hjertet bestemmer som den primære hjerne, så træffer du bedre beslutninger og du er langt mere effektiv i alle dine aktiviteter.

Forskning har vist at hjertets elektromagnetiske felt er 150.000 gange stærkere end hjernens. Faktisk forsker man på HeartMath Institute i The Heart Brain Intelligence – altså ser på hjertet som en slags hjerne i sig selv. Det er mega spændende forskning, og når din indre nørd vil på førersædet kan du læse mere om det lige her.

When we experience uplifting emotions such as appreciation, joy, care, and love; our heart rhythm pattern becomes highly ordered, looking like a smooth, harmonious wave and the all body’s systems operate with increased efficiency and harmony.

HVORDAN DU OVERRULER DIN ABEHJERNE REAKTION  🐒🙈

Den sidste ting du kan gøre for dig selv er at meditere hver dag.
RESSOURCER
WITHOUT VULNERABILITY YOU CAN’T CREATE
Forskningsprofessor, PhD, University of Houston
Brene Brown forsker i sårbarhed, mod, værdighed og skam

BUILD A CAREER OR A BUSINESS YOU LOVE

Let me show you how to create a career on your terms. Where you make a significant contribution every day and create a positive impact in the world.

Join my "LOVE YOUR CAREER 23 DAY CHALLENGE" for FREE and get inspiration every single day!

You're in! The action guide will land in your inbox in seconds.

DEN BEDSTE BROWSER

JobNu er den allerbedste oplevelse for dig, når du bruger Chrome Browser på din MAC eller PC. 

You're in! The action guide will land in your inbox in seconds.

X